Ako sa hovorí „Všetko je raz prvý krát“ a u mňa to platí pri písaní tohto blogu. Je to moja premiéra, pretože som nikdy nič podobné nepísala, takže ak ste horúce čitateľky blogov, či dokonca vášnivé blogerky, odpusťte mi nejaké tie začiatočnícke chybičky :). Veľa som čítala, že blog by nemal byť najmä nudný, tak ak ste sa už dali na čítanie týchto riadkov, dúfam ste neskončili po prvej vete. Ak áno, je to s mojím písacím talentom horšie ako som očakávala :D No ale poďme k veci, aby som vás fakt nezačala nudiť. V tomto blogu Vám chcem priblížiť značku RUSCONA, respektíve vyrozprávať jej príbeh.

Takýto čas pred rokom by ma ani vo sne nenapadlo, že sa budem niečím takýmto zaoberať. Nemyslím písanie blogu ale celý proces kreovania značky. Musím sa priznať, že s myšlienkou vytvoriť novú značku som sa pohrávala už dlhšie, no strach z možného neúspechu a finančnej náročnosti, ma od realizácie tohto sna vždy odradil. Vďaka podpore rodiny a najbližších som ten strach prekonala a pustila sa do „boja“ s výrobcami a úradmi. Bolo to náročné ale zároveň veľmi zaujímavé obdobie, ktoré mi prinieslo do života množstvo nových skúseností. Ten čas od začatia realizácie vlastnej značky ubehol extrémne rýchlo. Teraz píšem pár dní pred spustením stránky, a ako písala jedna pani, že jej pri tvorbe blogu pomáha káva, ja som to zamenila za pohár vínka a môžem povedať, že mi to písanie ide lepšie! :)

Veľa z Vás ma často oslovovalo, kedy už stránku spustím, no teraz môžem naozaj povedať, že je to tu! Konečne odrátavam hodiny do spustenia, a ani si neviete predstaviť to očakávanie i vypätie aké momentálne zažívam. Už sa neviem dočkať na všetky vaše ohlasy a podnety či už budú kladné alebo záporné.

Značka RUSCONA vznikla pre Vás! Pre vašu spokojnosť a tým pádom aj pre moju radosť, pretože nie je lepší pocit ako spokojný zákazník. Možno sa Vám bude zdať, že tých produktov nie je až tak veľa, no pri výbere sortimentu som kládla dôraz na kvalitu a budem sa ho snažiť neustále rozširovať. Vaše postrehy a pripomienky budú neodmysliteľnou súčasťou zlepšovania služieb a každá z Vás bude za túto činnosť štedro odmenená.

Verím, že budete s našimi výrobkami a stránkou spokojné. UV gély sú naozaj prvotriednej vyrobené v Nemecku, ktoré vám prinášajú riešenie pre každú nechtovú modeláciu a spokojnosť Vás a vašej zákazníčky. Mne a mojim zákazníčkam sa určite osvedčili a prišla som im na chuť hneď pri prvom použití, takže som zvedavá na vaše reakcie po použití produktov RUSCONA :).